Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel
Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel Bionyx Afwasmiddel
Afwasmiddel (500 ML)
Lost direct op in water voor een schonere afwas

Artikelnummer

900057

Verzendkosten

ÔéČ┬á6,95

ÔéČ┬á3,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
  • Geconcentreerde formule voor alle vette vaat
  • Geschikt voor gevoelige huid en eczeem
  • Bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen
  • Geen verdikkingsmiddelen, lost direct op voor krachtig & schoon resultaat
  • Frisse lemon geur
  • NATUURLIJKE ingrediënten (niet genetisch gemanipuleerd)
     

Beschrijving

Verdikkingsmiddelen? In het milieuvriendelijk afwasmiddel (lemon geur) van BIOnyx zijn geen ONNODIGE verdikkingsmiddelen toegevoegd. Dit heeft als voordeel dat het beter en sneller in water oplost. Geeft dus een krachtig en schoon resultaat in een hand omdraai. Zo blijft er meer tijd over voor andere dingen.
BIOnyx afwasmidel, voor een schone vaat, is ook zéér zacht voor de (over) gevoelige huid of als je last hebt van eczeem! Dus geen rubberen handschoenen nodig. Zuinig en zonder chemische conserveringsmiddelen. Spaart en beschermd het Milieu. Zo kan je met een goed gevoel het afvalwater weggooien in de afvoer.

Werkt afwasmiddel ook als er geen schuim zichtbaar is?
Ja dat is waar. Het is een misverstand dat afwasmiddel niet (meer) zou werken als het niet (meer) schuimt. Er kunnen nog steeds wasactieve bestanddelen in het sop aanwezig zijn. Schuim ontstaat doordat zeepmoleculen met water een band aangaan en aan elkaar blijven ‘plakken’ en de lucht er onder invangen. Echter, als de zeep druk is met het inbinden van vet en vuil, kan het geen banden meer op die manier aangaan en verdwijnen de zeepbellen. Maar als er wasactieve bestanddelen aanwezig blijven in het sop, dan doet het nog steeds z’n job en maakt het je afwas schoon. De benodigde hoeveelheid wasmiddel is afhankelijk van de regio waarin je woont. De waterhardheid verschilt namelijk per regio en er geldt: hoe harder het water, hoe hoger de vereiste wasmiddeldosering. Tevens is de juiste dosering hiernaast ook afhankelijk van de mate van vervuiling van je wasgoed.

BIOnyx maakt hoogwaardige biologische schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën. De NATUURLIJKE bestandsdelen lossen vuil snel op, waardoor alles binnen- én buitenshuis in een handomdraai weer schoon en fris is, én het milieu beschermd blijft!

Samenstelling
Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, polycarboxylaten < 5%. Parfum(lemon). Enzymen.

Gebruiksaanwijzing
Verdun een scheutje geconcentreerd BIOnyx Afwasmiddel in warm water. Er zijn geen onnodige verdikkingsmiddelen toegevoegd, zodat het beter in water oplost. Na spoelen met schoon water.