Het idee achter EkoGarden

Halverwege de jaren 90 begon ik mijn loopbaan bij een groothandel in sierbestrating en tuininrichting. Sinds die tijd houd ik mij bezig met tuinmaterialen en de inrichting van tuinen met bestrating en decoratie. In de loop der jaren kwam de ontwikkeling in duurzame tuinmaterialen op gang en ben ik mij steeds meer gaan richten op het duurzaam aanleggen van tuinen, ecologische tuinen met duurzame en milieuvriendelijke producten. Uit mijn passie voor het ecologische en duurzame aspect begon ik eind 2020 mijn eigen bedrijf EkoGarden.

Producten van EkoGarden

Al mijn kennis en ervaring in het aanleggen van tuinen en het toepassen van tuinproducten gebruik ik dagelijks als ik mijn klanten adviseer. Mijn klanten zijn particulieren die een nieuwe tuin aanleggen of hun tuin willen verduurzamen met extra beplanting en groendaken met sedum. Ook werk ik veel samen met hoveniers die steeds meer ecologische tuinen aanleggen. Samen kijken we welke producten het best passen bij de wensen van de klant. Het uitgebreide assortiment van EkoGarden biedt hoogwaardige tuinproducten van hoge kwaliteit, duurzaam en ecologisch. Dat betekent dat het inrichten van een tuin met producten van EkoGarden bijdraagt aan een beter milieu. Zo vangen  we bijvoorbeeld regenwater op dat gefaseerd in de bodem kan wegzakken met waterbuffersystemen.

Duurzaam, ecologisch en milieuvriendelijk

De afgelopen jaren heb ik ontdekt wat het belang is van een duurzaam aangelegde tuin. Niet alleen een groener aanzicht door bestrating te vervangen of combineren met mooie beplanting, ook het toepassen van regentonnen is terug van weggeweest. Duurzaam en ecologisch, milieuvriendelijke producten en een tuin waar je heel lang plezier van hebt, dat zijn de belangrijkste kenmerken van EkoGarden. Met onze producten leg je een tuin aan die bijdraagt aan de biodiversiteit en waarin je een prettige leefomgeving creëert. Kies ook voor een tuin die klimaatbestendig is en waarmee je klaar bent voor de toekomst.

Advies van een specialist in duurzame en ecologische tuinen

Mijn naam is Arno van der Laar en ik ben specialist in duurzame en ecologische tuinen. De producten die ik vanuit EkoGarden verkoop zijn verrassend en vernieuwend voor veel mensen. Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk, vrijblijvend gesprek. Ook kan ik je verschillende tuinproducten uit het assortiment van EkoGarden laten zien in mijn showroom in Moordrecht.

EkoGarden kun je bellen voor advies voor het aanleggen van duurzame tuinen met ecologische tuinproducten. EkoGarden biedt een totaaloplossing voor mensen die lang willen genieten van pure kwaliteit in een duurzaam aangelegde tuin.

Arno van der Laar EkoGarden op een veld van sedum