Samenwerking met hoveniers

Een tuin aanleggen met een natuurlijke uitstraling, duurzame tuinen, ecologische tuinmaterialen of zoek je milieuvriendelijke producten voor de tuin? Voor het aanleggen van tuinen heeft EkoGarden een samenwerking met hoveniers. EkoGarden levert duurzame en ecologische tuinmaterialen die door de hovenier vakkundig worden toegepast bij de tuinaanleg.

 

Perfect resultaat


Onze samenwerking met hoveniers is onafhankelijk, dat betekent dat wij geen belang hebben in elkaars bedrijf. Ieder doet zijn eigen werk en heeft zijn eigen verantwoordelijkheden. Wel hebben wij een netwerk opgebouwd met hoveniers waarmee wij graag samenwerken. Hoveniers die exact weten hoe zij de duurzame tuinproducten van EkoGarden moeten toepassen en van wie wij weten dat het resultaat perfect is. Daar moet jij als klant van EkoGarden op kunnen vertrouwen.


Vertrouwen op kwaliteit


Klanten die EkoGarden om tuinadvies vragen, voorzien wij van alle productinformatie uit ons assortiment. Zelf een tuin aanleggen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden of je schakelt een eigen partij in voor de tuinaanleg. Weet je niet waar je moet beginnen en wil je kunnen vertrouwen op een kwalitatief goede tuin? Dan adviseren wij je om een hovenier in te schakelen waarmee EkoGarden vaker samenwerkt. Je bent tot niets verplicht, maar we kunnen je wel laten zien wat de voordelen zijn van een vakkundige hovenier.


Ervaring van EkoGarden


Door de jarenlange ervaring van EkoGarden, waar Arno van der Laar de specialist in tuinmaterialen is, krijg je altijd het beste advies voor tuinaanleg. Wat betekent een duurzame tuin? Welke producten zijn ecologisch en waarom? Hoe kan ik een duurzame tuin onderhouden? Al dit soort vragen krijgen wij dagelijks en dat is logisch. Tuinaanleg is een investering op de lange termijn, want je geniet natuurlijk het liefst zo lang mogelijk van een mooi aangelegde tuin. Juist daarom vinden wij de samenwerking met hoveniers een belangrijke meerwaarde. Beplanting, sierbestrating en de mooiste combinaties van materialen resulteren in de mooiste duurzame tuinen.


Extra beplanting en sedum groendak


Naast het aanleggen van tuinen met planten en bestrating zijn de sedum groendaken ook erg populair. Zelf een groendak aanleggen met sedum is niet moeilijk, aangezien je daar bij EkoGarden een eenvoudig doe-het-zelf groendak pakket voor kunt kopen. Hoveniers leggen ook groendaken aan en kunnen de klus in één keer voor je afmaken. Extra groen met planten, gunstige zitjes in de tuin, zon- en schaduwplekken, afwatering, het zijn allemaal zaken waar een hovenier rekening mee houdt. Voordat het project tuinaanleg begint kijkt EkoGarden samen met de hovenier welke ecologische tuinmaterialen het best passen bij de wensen van de klant en bij de ligging van de tuin.


Zakelijk tuinmaterialen kopen


Ben je hovenier en wil je ecologische en duurzame tuinmaterialen kopen voor een project? Kijk dan in de webshop van EkoGarden. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment tuinproducten voor zakelijk gebruik. Ook tuinontwerpers kloppen aan bij EkoGarden voor het toepassen van duurzame tuinmaterialen voor tuinprojecten. Heb je een vraag over een product dat je wilt gebruiken of combineren bij duurzame tuinaanleg? Bel dan gerust of kom langs in de showroom van EkoGarden in Moordrecht. Bij ons koop je hoogwaardige tuinproducten van hoge kwaliteit, duurzaam en ecologisch. Met onze tuinproducten draag je bij aan een beter milieu en kunnen jouw opdrachtgevers veel langer genieten van een prachtig aangelegde tuin met weinig onderhoud.


Onze tuinproducten zijn duurzaam, ecologisch en milieuvriendelijk


In het assortiment van EkoGarden vind je tuinproducten die duurzaam, ecologisch en milieuvriendelijk zijn. Hoveniers werken graag met onze producten en kopen tuinmaterialen bij EkoGarden, omdat het natuurlijke producten zijn. Mooie combinaties met keramische tuintegels, veel groen, hout, boomschors en sedum groendaken zijn het resultaat. Ook de toepassing van regentonnen en hydrorock waterbuffers is populair, omdat hergebruik van regenwater een natuurlijke oplossing is voor een groene, duurzame tuin.


Contact opnemen met EkoGarden


Wil je meer weten over de producten van EkoGarden voor het aanleggen van een duurzame tuin? Ben je hovenier of tuinontwerper en wil je in contact komen met Arno van der Laar? Laat dan een bericht achter via deze website, bel of stuur een email naar info@ekogarden.nl.