BIOnyx-voor-buiten
Dagelijks gebruiken we talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, waarvan het merendeel onnodig in ons afvalwater terechtkomt. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement:  Wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Voor veel mensen is de tuin of terras een groot deel van het jaar de ideale plek om te ontspannen en te genieten van je vrije tijd. De tuin wordt vaak gezien als verlengstuk van je woonkamer. Daarom is het belangrijk dat je tuin, terras en oprit er verzorgd uitzien.           
 


Weergave:


Bezig met laden...
  • check Bestel makkelijk & snel online
  • check Altijd beschikbaar (24/7)
  • check Online veilig & snel betalen

Waarom gebruik je BIOnyx?

BIOnyx helpt je met het tuin- en terrasonderhoud onder het motto “schoon zonder schrobben”. BIOnyx schoonmaakmiddelen voor buiten zijn eenvoudig toe te passen, efficiënt en zuinig in gebruik. Met o.a. BIOnyx Kunstgrasreiniger, BIOnyx Terras & Opritreiniger, BIOnyx (Hard)Hout en Tuinmeubelreiniger, BIOnyx Speelgoed & Oppervlaktenreiniger of BIOnyx Zonnepanelenreiniger wordt alles in een handomdraai schoon, vrij van algen en/of groene aanslag. Schoon zonder schrobben! Groene aanslag is een doorn in het oog van elke tuinliefhebber. Het gebruik van een hogedrukspuit zorgt door het  opspattend vuil voor vieze gevels en tuinmeubilair. Met de BIOnyx Terras & Opritreiniger wordt dat probleem letterlijk opgelost. BIOnyx hoef je alleen maar over de groene aanslag te vernevelen. Het doodt niet alleen de algen, maar het breekt ook de biofilm af. Dit is de voedingsbodem van de algen, waardoor het aanzienlijk langer duurt voor de groene aanslag terug komt. Onze biologische schoonmaakmiddelen zijn sterk geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik. Door de natuurlijke ingrediënten is BIOnyx in het gebruik ook geschikt voor de gevoelige huid. Deze NATUURLIJKE schoonmaakmiddelen zijn uitermate geschikt voor in en om het huis, VEILIG voor (huis)dier, vijver, gazon en planten. Doordat de vuil oplossers volledig biologisch afgebroken worden, brengen onze producten geen schade aan flora en fauna toe.

Wat maakt BIOnyx zo uniek?

  • Gemaakt van 100% NATUURLIJKE ingrediënten
  • Vrij van fosfaten, genetisch gemanipuleerde grondstoffen en parabenen
  • Bevatten geen chemische conserverings- of verdikkingsmiddelen
  • We zorgen voor een groen productieproces
  • VEILIG en onschadelijk voor Mens, Dier en Milieu
  • Duurzaam, effectief en daardoor zuinig in gebruik
  • Eerlijke prijs voor een eerlijk product

Daarnaast gebruiken we geen (palm)oliën. Hiervoor moeten oerwouden in Maleisië en Indonesië gekapt worden voor de bouw van de plantages. Als de palmolie klaar is wordt deze 11.000 km vervoerd over zee naar Nederland.  Dit vinden wij niet duurzaam!
Doordat onze producten gemaakt zijn van NATUURLIJKE ingrediënten, dragen wij ons steentje bij om ons milieu minder te belasten. Zo worden alle oppervlakken binnen- én buitenshuis schoon en fris, en blijft het milieu toch beschermd!