Keraton-4-cm-dik

Maak sfeer met keramische tegels voor huis en tuin

Keramische tegels zijn modern, duurzaam en daardoor ontzettend populair in Nederlandse tuinen. Laten we zeggen dat keramiek inmiddels één van onze bestseller producten is binnen de duurzame tuinmaterialen. Wie verkoopt keramische tuintegels? EkoGarden is niet alleen snel en goedkoop, ook geven wij je persoonlijk advies. Zie je een tuinproduct waar je meer informatie over wilt hebben, dan bel je EkoGarden gewoon. Best leuk voor een webshop en ook gelijk onze meerwaarde tussen alle leveranciers van tuinmaterialen. Door ons te bellen kunnen wij je precies adviseren wat jij nodig hebt om jouw tuin te gaan opknappen en verduurzamen. 
 

Waarom keramische tuintegels? 


Naast alle voordelen van keramische tuintegels die je op deze website kunt terugvinden, is er een ander belangrijk aspect. Tuinmaterialen bestellen doe je niet zomaar, maar alleen bij een betrouwbare webshop zoals EkoGarden. Niet alleen promoten wij onze tuinproducten voor een scherpe prijs, wij bieden persoonlijk advies en een uitstekende service. Zeker als het gaat om keramische tegels, want dat is toch echt een van onze bestsellers. Uit ervaring weten wij dat dit soort tegel van keramiek oersterk, krasvast en kleurvast is. Wel zo prettig als je jarenlang van een frisse tuin wilt genieten. Schuift er een tuinstoel heen en weer of loop je met je naaldhakken over de tegels, dan vormt dat geen enkel probleem. Kinderen kunnen lekker spelen op de sterke tuintegels die een stabiele ondergrond bieden voor intensief gebruik. Tevens zijn vlekken van een feest of BBQ in de tuin geen gevaar voor de keramische tuintegels. Met een zacht sopje en water kun je de buitentegels eenvoudig schoonmaken. 
 

Keraton 4 cm dik


EkoGarden verkoopt keramische tuintegels in 3 verschillende diktes, namelijk 2cm, 3cm en 4cm. Elke dikte heeft een eigen toepassing en wij vertellen je graag voor welke situatie je een bepaalde tuintegeldikte moet gebruiken.

 

Collectie tegels voor binnen en buiten


Binnen ons assortiment keramische tuintegels hebben we voor u een prachtige collectie samengesteld met een diversiteit aan prints, kleuren en afmetingen. Exclusieve prints, van subtiel tot een uitbundige marmerlook. Bovendien kunt u kiezen voor een natuursteenlook, hardsteenlook of een industrieel design als betonlook. Design en techniek hebben elkaar gevonden in deze prachtige series. Duurzaamheid en natuurlijk genieten is waar wij vanuit EkoGarden heel graag onze bijdrage aan leveren. Duurzame tuinmaterialen en andere ecologische oplossingen voor in de tuin is wat wij verkopen via onze webshop. Verschil tussen keramische binnentegels en buitentegels is de antislipwaarde. Bij keramische buitentegels is dit een slipwaarde van R11 terwijl dit voor binnen gebruik grotendeels R9 of R10 is. Kortom het keramische tegelprogramma van EkoGarden is zeer uitgebreid, van hoge kwaliteit en scherp geprijsd.Weergave:


Bezig met laden...

Tuintegels met weinig onderhoud

Uiteraard vraagt jouw tuin om het nodig onderhoud en dat is niet erg, maar moet wel zo makkelijk mogelijk zijn. In de tuin werken wordt door veel mensen als ontspannend ervaren. Toch is de tuin schoonmaken vaak een minder leuke klus. Daarom heeft EkoGarden een assortiment tuinmaterialen waarbij je zo min mogelijk hoeft schoon te maken. Zeker als het gaat om het schoonmaken van terrastegels en tuintegels vragen klanten ons om advies. Welke tuintegels zijn onderhoudsvrij of in ieder geval onderhoudsarm? Antwoord op die vraag is helder, onze keramische tuintegels zijn onderhoudsarm en heel eenvoudig schoon te maken. Zo krijgt u niet alleen een strak aangelegde tuin of terras, maar houdt u tijd over voor andere dingen. Optimaal genieten van een duurzame tuin noemen wij dat bij EkoGarden.
 

Extra voordeel van keramische tegels


Een extra voordeel van keramische tegels is toch wel het gebruiksgemak. Duurzame tuintegels voor de tuin die gemaakt zijn van keramiek bieden heel lang plezier. Stralend mooie tegels in de tuin of terras die van hoge kwaliteit zijn. Het keramiek is een materiaal dat gebakken wordt op een temperatuur van circa 1200 graden Celsius. Dat maakt onze keramische tuintegels oersterk met allerlei andere gunstige eigenschappen. Beste koop in onze webshop is het keramische bestratingsmateriaal dat bestaat uit keramische tegels van 2cm, 3cm en 4cm dik met een uitstekende kleurvastheid. Ook zijn deze tegels bestand tegen vuil, vocht en krassen door de sterke keramische eigenschappen. In tegenstelling tot beton of natuursteen tuintegels is keramisch daardoor een duurzame oplossing voor sierbestrating in de tuin. Bij aankoop van keramische tuintegels krijg je van ons een handige schoonmaaktip om de tegels te reinigen met terras & opritreiniger of buiten aanslagreiniger van BIOnyx.Eigenschappen keramische buitentegels:
    •    Vlek- en zuurbestendig
    •    Eenvoudig schoon te maken
    •    Minder snel groene aanslag
    •    Krasbestendig & zeer slijtvast
    •    Vorstbestendig en strooizout verdragend
    •    Gegarandeerd kleurvast
    •    Geschikt voor terras en looppaden (niet voor de oprit)
    •    De tegels zijn maatvast
    •    Geschikt voor gebruik bij zwembaden