Kies jouw betaalmethode

Betalen met iDEAL  


iDEAL is het meest geaccepteerde betaalmiddel voor online betalingen. Je kunt met iDEAL jouw aankoop betalen in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Kies in het bestelmenu de betaalmethode iDEAL, kies de juiste bank en plaats je bestelling. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van jouw eigen bank. De betaling is bij ons per direct ontvangen. Ideaal dus voor bestellingen die z.s.m.geleverd dienen te worden.
Betalen met iDEAL is nog handiger, want in veel gevallen kun je ook zonder e.dentifier, scanner of digipas betalen. Je kunt, zeker mobiel, vaak betalen via de app van jouw bank (met behulp van je pincode). Makkelijk betalen als je onderweg bent of geen computer bij de hand hebt.
   

De voordelen van betalen met iDEAL

  • real-time betalen
  • meest gebruikte betaalmethode
  • vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen
  • gegarandeerde betaling
  • EkoGarden rekent geen extra kosten voor iDEAL

 
Betalen met creditcard


EkoGarden biedt je ook de mogelijkheid om veilig en snel te betalen met je creditcard. In het bestelmenu kies je jouw creditcardmaatschappij: VISA, Mastercard of Maestro. Vul je gegevens in en plaats vervolgens je bestelling. Je wordt dan doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van jouw creditcardmaatschappij. Vul je gegevens in en bevestig je betaling. Zoals je gewend bent met betalen met creditcard, volgt er in de meeste gevallen nog een extra indentificatie.
    

Betaling vooraf overmaken


Als je gebruik maakt van de betaalmethode vooraf overmaken betekent dat dat je na het invoeren van je bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van EkoGarden IBAN NL04 RABO 0360 1312 04 onder vermelding van jouw bestelnummer. Dit kan eenvoudig met internetbankieren. Na ontvangst van jouw betaling nemen wij contact met je op om de gewenste leverdag af te spreken. De verwerking duurt 2-3 werkdagen.

Heb je nog vragen of kom je er niet uit online? Bel of mail ons gerust.