EkoGarden - Barrel Regenton 500 liter Bruin
Barrel Regenton 500 liter Bruin
Deze houtlook Barrel regenton kan 500 liter regenwater opslaan en wordt geleverd inclusief afneembare deksel en kraantje. Functioneel en decoratief voor iedere tuin!

Artikelnummer

900097

Verzendkosten

ÔéČ┬á0,00

ÔéČ┬á389,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Barrel Regenton 500 liter Bruin

De Barrel regenton 500 liter heeft een houtlook uitstraling en wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof. De houtlook regentonnen zien eruit als  echte houten wijnvaten, maar hebben de voordelen van kunststof regentonnen. Barrel regentonnen zullen nooit gaan lekken, doordat kunststof ten opzichte van hout niet krimpt in droge perioden. De Barrel regentuin 500 past mooi in natuurlijke en ecologische tuinen. Een ideale oplossing voor iedere duurzame tuin of daktuin! De regenton is makkelijk aan te sluiten op de regenpijp met een vulautomaat (los bij te bestellen). Voor het aansluiten van de vulautomaat kan je zelf op ca. 5 - 10 cm vanaf de bovenkant een gat boren in de regenton. Deze regenton heeft een inhoud van 500 liter, de afmeting is Ø 72x150 cm en wordt geleverd inclusief afneembare deksel en zwart kraantje ½”. De Barrel 500 liter heeft onderin de ton 2 voorgeboorde gaten met schroefdraad, één voor een stop en één om de kraan in te draaien. Het is mogelijk om het kraantje onderaan de regenton te plaatsen, zodat je ook het laatste water kan gebruiken. We raden je in dit geval aan om bij deze regenton een voet bij te bestellen van een 240 liter ton in de afmeting Ø 59-67x27 cm. Door de ton op een voet te plaatsen zit het kraantje boven de grond en kan je er makkelijk een gieter of emmer onder plaatsen om water af te tappen. Je kan er ook voor kiezen om geen voet erbij te bestellen en het kraantje in het bovenste gat te plaatsen en de stop in het onderste gat.

 

Voordelen:

  • Slank & hoog model
  • Grote wateropslag capaciteit
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Houtlook met een natuurlijke uitstraling
  • Geschikt voor grote tuinen
  • UV-bestendig kunststof
  • Inclusief kunststof kraan ½”
  • Inclusief deksel
  • 3 jaar garantie (niet bij vorstschade)
  • Dikwandig kunststof (geen vervorming)

Een regenton in de winter

Een kunststof regenton is weerbestendig, maar vorst kan schade aanbrengen. Als er water in een kunststof regenton zit en het gaat vriezen zal het ijs uitzetten en kan dit het kunststof kapot drukken. Voor een vorstperiode raden we je aan je regenton helemaal leeg te laten lopen. De regenton dien je los te koppelen van de regenpijp of je gebruikt een vulautomaat met winterstand. Onderin de Barrel regenton 500 liter zit een dopje die je eruit kunt halen om de regenton helemaal leeg te laten lopen.