Dakrandprofiel
Dakrandprofiel 200x10x8 cm
Met deze waterdoorlatende L-profiel maak je een dakrandafwerking bij daken zonder dakopstand.

Artikelnummer

920007

Verzendkosten

ÔéČ┬á25,00

ÔéČ┬á44,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Dakrandprofiel

Een dakrandprofiel heeft een L-vorm en is gemaakt van aluminium. Dit waterdoorlatende L-profiel dient als dakrandafwerking bij daken zonder dakopstand. Het rechte profiel zorgt voor een perfecte rechte lijnvoering.

Waarom gebruik je het dakrandprofiel?

Het dakrandprofiel kan je gebruiken bij daken die niet zijn voorzien van een dakrand. Zo fungeert de rand als opsluiting van het groendak. Doordat het profiel is geperforeerd met sleuven wordt het water niet tegen gehouden. Het profiel is ook te gebruiken op dakterrassen als kantopsluiting tussen pad, terras of vlonder en het sedum groendak. Ook als ls je groendak doorloopt naar het dak van je buren zonder groendak of dakgrind kan het dakrandprofiel geplaatst worden als kantopsluiting.

Hoe gebruik je het dakrandprofiel?

Het dakrandprofiel kan rechtstreeks verlijmd worden op de bitumen of EPDM dakafwerking met Bison Direct Grip Montagekit dat verkrijgbaar is bij de bouwmarkt. Onderling kunnen de profielen verbonden worden met behulp van de bijgeleverde koppelstukken. De koppelstukken vallen binnen het dakrandprofiel en zijn daardoor niet zichtbaar op het dak.
De afmeting is: Lengte: 200 cm, Breedte: 10 cm, Hoogte: 8 cm.