De groene oprit

Oprit van waterpasserende grasstenen

Hartstikke populair, zéker in nieuwbouwwijken is de opkomst van de groene oprit. Steeds meer straten en woonwijken verstenen en dat betekent: Tijd voor meer groen! En juist dat maakt De Groene Oprit zo populair de laatste tijd. Stiekem noemen we dit ook wel de Oprit van de Toekomst. Hoe dan ook, meer groen geeft altijd die natuurlijke, frisse look waar je blij van wordt.

Natuurlijke tuinmaterialen

 

EkoGarden is jouw contactpersoon voor natuurlijkvriendelijke tuinmaterialen. Mooi, modern én duurzaam tegelijk! Ons assortiment is ontzettend breed en we komen steeds weer met iets nieuws. Zo is deze oprit aangelegd met waterpasserende grasstenen 25x25x10cm in de betonkleur grijs. De grasstenen zijn uitermate geschikt voor het maken van een oersterke oprit. Wij laten zien dat niet alles saai en grijs hoeft te zijn, want we combineren altijd met veel groen. Dankzij het moderne lijnenspel gecombineerd met de frisse grassen oogt deze oprit een stuk fraaier en natuurlijker.

Advies voor een duurzame tuin

 

Niet alleen de grasstenen hebben wij geleverd op dit project, in de onderbouw hebben wij ook geadviseerd. De onderbouw van deze oprit bestaat uit onze EKO-fundatie voor het bufferen van water en een voedingsbodem waar de graswortels in kunnen doorgroeien. Na het aanleggen worden de stenen tenslotte ingeveegd met EKO-substraat wat bestaat uit aarde waarin het graszaad is toegevoegd. Deze speciale grassoort is sterk genoeg om de belasting van de auto te weerstaan.

Ook een groene oprit bij jouw woning?

 

Met de juiste materialen uit het assortiment van EkoGarden heeft Eikelenboom Groenprojecten deze strakke, natuurlijke oprit vakkundig aangelegd. Lekker duurzaam bezig, chapeau! Wil je ook zo'n hippe groene oprit? Neem snel contact op met Arno van der Laar, jouw adviseur in ecologische tuinmaterialen en de leukste oplossingen om jouw woonomgeving groener en duurzamer te maken.

      17-11-2023 16:34