Elegance Regenton 400 liter Steengrijs Elegance Regenton 400 liter Steengrijs
Elegance Regenton 400 liter Steengrijs Elegance Regenton 400 liter Steengrijs
Elegance Regenton 400 liter Steengrijs
De Elegance regenton is een wandmodel regenton die zeer geschikt is om langs een muur of schutting te plaatsen. De regenton kan 400 liter regenwater opslaan en wordt geleverd inclusief chromen kraan.

Artikelnummer

900134

Verzendkosten

ÔéČ┬á0,00

ÔéČ┬á315,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Elegance Regenton 400 liter Steengrijs

Voor een grote tuin heb je veel water opslagcapaciteit nodig. In dat geval kan je kiezen voor de Elegance regenton met een inhoud van maar liefst 400 liter. De Elegance is een regenton uit de serie wand regentonnen. Deze regenton is een hoog en vierkant model, waardoor je hem makkelijk langs een muur kunt plaatsen. Zo plaats je eenvoudig een stijlvolle regenton met veel capaciteit zonder dat het veel ruimte inneemt. Deze waterzuil met elegante rondingen is glad afgewerkt. Dit maakt van de Elegance een stijlvolle wateropslag voor de moderne en duurzame tuin! De regenton is gemaakt van hoogwaardig UV-bestendig kunststof. Je kan de regenton makkelijk aansluiten op de regenpijp met een vulautomaat (los bij te bestellen). Deze regenton heeft een afmeting van L 60 x D 60 x H 180 cm en wordt geleverd inclusief chromen kraan. Doordat het kraantje op een verhoogde plaats zit kan je er makkelijk een gieter of emmer onder plaatsen om water af te tappen.

Voordelen:
  • Grote opslag met minimaal ruimte gebruik
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Geschikt voor een grote tuin
  • UV-bestendig kunststof
  • Inclusief chromen kraan
  • Voorzien van een winter aftappunt
  • 2 jaar garantie (niet bij vorstschade)
  • Dikwandig kunststof (geen vervorming)
  • Inclusief windzekering set

Een regenton in de winter

Een kunststof regenton is weerbestendig, maar vorst kan schade aanbrengen. Als er water in een kunststof regenton zit en het gaat vriezen zal het ijs uitzetten en kan dit het kunststof kapot drukken. Voor een vorstperiode raden we je aan je regenton helemaal leeg te laten lopen. De regenton dien je los te koppelen van de regenpijp of je gebruikt een vulautomaat met winterstand. Onderin de Elegance regenton zit een dopje die je eruit kunt halen om de regenton helemaal leeg te laten lopen. Wij raden dit aan om te doen voor een vorstperiode.