EkoGarden - Harcostar Regenton 227 liter Antraciet EkoGarden - Harcostar Regenton 227 liter Antraciet EkoGarden - Harcostar Regenton 227 liter Antraciet
EkoGarden - Harcostar Regenton 227 liter Antraciet EkoGarden - Harcostar Regenton 227 liter Antraciet EkoGarden - Harcostar Regenton 227 liter Antraciet
Harcostar Regenton 227 liter Antraciet
Deze ronde Harcostar regenton kan 227 liter regenwater opslaan en wordt geleverd inclusief afneembare deksel en kraantje met Gardena-aansluiting.

Artikelnummer

900158

Verzendkosten

ÔéČ┬á0,00

ÔéČ┬á84,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Harcostar Regenton 227 liter Groen

De Harcostar regenton 227 liter is het grootste model van de Harcostar  serie. Dit hoge model heeft een wateropslag capaciteit van 227 liter. Deze ton van zeer goede kwaliteit is een ideale ton voor iedere tuin. Door de vlakke deksel is het mogelijk om een plantenbak of vogeldrinkbak op de regenton te plaatsen. De Harcostar kunststof regenton kan je plaatsen in alle tuinstijlen, op je balkon of dakterras. De regenton is makkelijk aan te sluiten op de regenpijp met een vulautomaat (los bij te bestellen). Voor het aansluiten van een vulautomaat zit bovenaan de regenton standaard een gat die is afgesloten met een dopje. Deze regenton heeft een inhoud van 227 liter, de afmeting is Ø 60x96 cm en wordt geleverd inclusief deksel en kraantje ¾” met Gardena-koppeling-aansluiting. De deksel is bevestigd met een klemsysteem. Het schroefdraad voor de kraan is voorgeboord en hoef je er alleen maar in te draaien. Het kraantje zit onderaan de regenton, zodat je ook het laatste water kan gebruiken. We raden je aan om bij deze regenton een voet bij te bestellen. Door de ton op een voet te plaatsen zit het kraantje boven de grond en kan je er makkelijk een gieter of emmer onder plaatsen om water af te tappen.


Voordelen:

  • Grote wateropslag capaciteit
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Ronde vorm
  • Past in alle tuinen
  • UV-bestendig kunststof
  • Inclusief kunststof kraan ¾”  (met Gardena-koppeling-aansluiting)
  • Inclusief deksel
  • 5 jaar garantie (niet bij vorstschade)
  • Dikwandig kunststof (geen vervorming)

Een regenton in de winter

Een kunststof regenton is weerbestendig, maar vorst kan schade aanbrengen. Als er water in een kunststof regenton zit en het gaat vriezen zal het ijs uitzetten en kan dit het kunststof kapot drukken. Voor een vorstperiode raden we je aan je regenton helemaal leeg te laten lopen. De regenton dien je los te koppelen van de regenpijp of je gebruikt een vulautomaat met winterstand.