Hydrorock Zandvangput Hydrorock Zandvangput Hydrorock Zandvangput Hydrorock Zandvangput Hydrorock Zandvangput
Hydrorock Zandvangput Hydrorock Zandvangput Hydrorock Zandvangput Hydrorock Zandvangput Hydrorock Zandvangput
Hydrorock Zandvangput
Hydrorock zandvangput met loofscheider type ZVP-PD is voorzien van een plastic afsluitdeksel.

Artikelnummer

900021

Verzendkosten

ÔéČ┬á25,00

ÔéČ┬á349,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Wanneer je de hemelwaterafvoeren van jouw dak, veranda, overkapping of blokhut wilt afkoppelen van het riool en wilt aansluiten op de Hydrorock afkoppel & infiltratieblokken is het verstandig om een Hydrorock zandvangput tussen regenpijp en infiltratieblok te plaatsen. Dit is ook van toepassing wanneer je een lijnafwateringsgoot van het terras wilt afkoppelen op infiltratieblokken, zeker wanneer de lijnafwateringsgoot zelf niet is voorzien van een zandvanger.

Plaatsing van een Hydrorock zandvangput voorkomt dat zand en klein vuil direct de infiltratieblokken kan inlopen, waardoor op lange termijn de infiltratieblokken kunnen dichtslibben. In de zandvangput zit namelijk een uitneembaar filter dat geleegd kan worden als er te veel vuil of zand in komt. Voor grof vuil dat vanaf het dak de regenpijp in loopt (blad, insecten enz.) kan je onderaan de regenpijp voor aansluiting op de zandvangput een loofscheider plaatsen. Dit voorkomt weer dat de zandvangput snel vol raakt.

ZVP-PD
Hydrorock zandvangput ZVP-PD is voorzien van een plastic afsluitdeksel. De put heeft een doorsnede van 20 cm en is 61,5 cm hoog. Voor de aansluiting heeft de put een in- en uitlaat van rond 10 cm.

ZVP-MR-VS
Hydrorock zandvangput ZVP-MR-VZ is voorzien van een verzinkt rooster. De put heeft een doorsnede van 20 cm en is 61,5 cm hoog. Voor de aansluiting heeft de put een in- en uitlaat van rond 10 cm.Voordeel van een zandvangput met putrooster is dat het gelijk kan dienen als schrobput en bij plaatsing van een loofscheider op de regenpijp direct regenwater opneemt dat uit de loofscheider anders op het terras valt.

ZVP-MR-GZ
Hydrorock zandvangput ZVP-MR-VZ is voorzien van een grafiet zwart rooster. De put heeft een doorsnede van 20 cm en is 61,5 cm hoog. Voor de aansluiting heeft de put een in- en uitlaat van rond 10 cm.Voordeel van een zandvangput met putrooster is dat het gelijk kan dienen als schrobput en bij plaatsing van een loofscheider op de regenpijp direct regenwater opneemt dat uit de loofscheider anders op het terras valt.
 

Verwerking Hydrorock infiltratieblokken om al het regenwater van huis en tuin op te vangen in je eigen tuin.
Dit voorkomt overbelasting van het riool, uitdroging van de grond en dat is goed voor de beplanting.