Kastanje Houten Regenton 150 liter
Kastanje Houten Regenton 150 liter
Deze regenton is gemaakt van duurzaam kastanjehout en kan 150 liter regenwater opslaan. De regenton wordt geleverd inclusief deksel met handvat en houten kraan.

Artikelnummer

900138

Verzendkosten

ÔéČ┬á0,00

ÔéČ┬á259,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Kastanje houten regenton 150 liter 

De nieuw geproduceerde Kastanje houten regenton is robuust en duurzaam. De hoogwaardige kwaliteit van het kastanjehout zorgt ervoor dat je regenton vele jaren meegaat. Deze regenton past in elke tuin, op het terras of bij een blokhut of veranda. De regenton is voorzien van een afneembare deksel met handvat en een houten kraan. De ton heeft metalen banden die zorgen voor stevigheid. Soms kunnen deze banden wat los zitten als je de regenton ontvangt. Zodra er water in de ton komt te staan en het hout uitzet zullen de banden weer strak om de ton komen te zitten. Je kan een houten regenton makkelijk aansluiten op de regenpijp met de vulautomaat Speedy (los bij te bestellen). Deze regenton heeft een inhoud van 150 liter, de afmeting is ø 56 x H 80 cm De kastanje houten regentonnen in ons assortiment zijn onbehandeld en het hout zal in de loop van de tijd door zonlicht vergrijzen en verweren. Dit is een natuurlijk proces en is een eigenschap ban het hout Mocht je ervoor kiezen om de regenton in zijn nieuwe staat te willen behouden, dan kan je de ton behandelen met een kleurloze beits.

Voordelen:
  • Duurzaam tuinproduct 
  • Past mooi bij een veranda, blokhut of kweekkas.
  • Inclusief afneembare deksel met handvat
  • Inclusief houten kraan
  • Functioneel & authentiek ornament
  • Gegalvaniseerde metalen banden
  • Lange levensduur
  • 1 jaar garantie (niet bij vorstschade)

Een regenton in de winter

Een houten regenton is weerbestendig, maar vorst kan schade aanbrengen. Als er water in een houten regenton zit en het gaat vriezen zal het ijs uitzetten en kan dit de houten panelen uit elkaar drukken, waardoor lekkages kunnen ontstaan. Voor een vorstperiode raden we je aan je regenton helemaal leeg te laten lopen. De regenton dien je los te koppelen van de regenpijp of je gebruikt een vulautomaat met winterstand.