Kuma liet een groendak aanleggen met duurzame sedum beplanting

Kuma uit Oudewater is ontzettend blij met zijn groendak. EkoGarden leverde de materialen en Kuma legde het groendak zelf aan. Ook profiteerde hij van een subsidie van de gemeente. Wilt u ook een groendak laten aanleggen met subsidie? Check bij uw gemeente en vraag informatie aan bij EkoGarden voor het juiste groendakpakket. Bekijk de foto's van Kuma op Facebook. 

Groendaken zijn hip, milieuvriendelijk en vergroenen uw uitzicht. Op een schuurdak, aanbouw of garage kunt u een duurzaam groendak aanleggen met sedumbeplanting. Bij EkoGarden bestelt u eenvoudig een groendakpakket om zelf mee aan de slag te gaan. Hulp nodig? Geen probleem. Wij geven advies bij uw aankoop en als u wilt helpen we u bij het aanleggen van uw groendak.

Onze klanten ervaren direct de voordelen van hun groendak. Veel betere isolatie van het dak, een natuurlijke uitstraling en de sedum beplanting bevordert de biodiversiteit. Voor daken met minder draagkracht koopt u bij ons een speciaal lichtgewicht pakket.

EkoGarden is de specialist om uw tuin te verduurzamen met ecologische tuinmaterialen. Kijk voor meer informatie op www.ekogarden.nl of bel met Arno van der Laar 06-10079567.

 

  Arno van der Laar     04-11-2022 14:29