Aqua XP Premium Voegmortel Donkergrijs 12,5 kg Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel
Aqua XP Premium Voegmortel Donkergrijs 12,5 kg Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel Aqua XP Premium Voegmortel
Aqua XP Premium Voegmortel Donkergrijs
Aqua XP Premium is een kant-en-klare voegmortel dat je direct en eenvoudig kunt verwerken op natte bestrating. Het voegmiddel is toepasbaar op alle soorten bestratingen met een voegbreedte van 2,5 tot 40 mm en een minimale diepte van 3 cm. Aqua XP premium heeft een verbeterde formule en een chique uitstraling.

Artikelnummer

900065

Verzendkosten

ÔéČ┬á25,00

ÔéČ┬á69,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Aqua XP premium voegmortel

Door het voegen van je bestrating met Aqua XP premium voorkom je onkruid groei en hebben mieren nauwelijks kans om tussen de voegen te graven. Het voegmiddel hard namelijk uit, waardoor overlast wordt beperkt. Het is een zeer eenvoudige oplossing om jarenlang onderhoud te voorkomen zonder het toepassen van bestrijdingsmiddelen. Aqua XP premium is geschikt voor het voegen van tuintegels en straatstenen met een voegbreedte van 2,5 tot 40 mm en een minimale diepte van 3 cm. De unieke formule geeft een optimale hechting en een snelle droogtijd. De poreuze, maar sterke structuur van het voegmortel zorgt ervoor dat de voeg waterdoorlatend blijft en daardoor een milieubewuste keuze is. Voor het voegen van bestrating met Aqua XP premium is het belangrijk dat de ondergrond stabiel en drainerend is. Aqua XP premium is makkelijk en snel te verwerken door zowel hovenier als doe-het-zelver. Het vulmiddel is verpakt in vacuüm zakken, zodra er zuurstof bij het voegmiddel komt begint het mengsel van kwartszand en epoxyhars het uithardingsproces. Zolang je bij het verwerken voldoende water blijft toevoegen wordt het uithardingsproces vertraagd, zodat er ruim voldoende tijd is om de voegen volledig te vullen met de voegmortel. Door het oppervlak goed af te spoelen met water laat Aqua XP premium geen bindmiddelfilm achter. Volg voor een optimaal eindresultaat nauwgezet de gebruiksaanwijzing. Download hier het productblad met verwerkingsvoorschrift.


Waarom kies je voor Aqua XP premium?

 
Aqua XP premium heeft een verbeterde formule en een chique uitstraling. Zeer geschikt voor het voegen van keramische en natuursteen tegels. Met de keuze tussen 4 verschillende kleuren kan je bij alle keramische tegels een passende voegkleur uitkiezen. Doordat deze premium voegmortel is gemaakt van vooraf ingekleurd zand zijn de kleuren zeer gelijkmatig en ziet het er nog mooier uit. De fijne korrelstructuur zorgt dat de voeg beter verdicht en geeft de voegen een fraai uiterlijk.


Verwerking Aqua XP premium voegmortel


In het kort:
 • De bestrating moet nat zijn voordat je gaat beginnen, maar na verwerking moet er een neerslagvrije periode van 12 uur worden verwacht.
 • Bij toepassing op bestaande bestrating moet de oude voegvulling en onkruid volledig worden verwijderd.
 • De bestrating voor het voegen volledig nat maken.
 • Aqua XP premium verspreiden over de natte bestrating en met een trekker grondig verdelen in de voegen. Gebruik hiervoor voldoende water en houd het oppervlak continue nat! Herhaal dit tot de voegen volledig gevuld zijn.
 • Bij tegels met een aaneengesloten voeg kun je het voegmaatje gebruiken om het voegmiddel extra te verdichten. Je rolt met de zware belasting van het voegmaatje door de voegen. Dit zorgt ervoor dat de volledige voegdiepte wordt gevuld.
 • Vervolgens alles nauwkeurig schoonvegen met een zachte bezem door diagonaal over het oppervlak te vegen. Restanten voegmortel opscheppen en kun je terug doen in de emmer. Zet minimaal 5 cm water op de emmer, zodat de voegmortel een aantal maanden houdbaar blijft.
 • Reinig tot slot de bestrating op spoelstand. Verwijder het water en rest materiaal met een trekker in diagonale richting op de voegen.
 • De bestrating is beloopbaar na 24-36 uur. De voegmortel is volledig uitgehard na 7 dagen, afhankelijk van de buitentemperatuur.
 • De gebruikte gereedschap schoonmaken na afloop.
 • Lees voor uitgebreide instructies de verwerkingsvoorschrift.

Voordelen Aqua XP premium:

 • Beste kwaliteit 1-component voegmiddel
 • Toepasbaar in voegen van 2,5 tot 40 mm
 • Voorkomt onkruid op alle soorten bestrating
 • Bevatten 30% meer bindmiddelen
 • Kant-en-klaar: alleen water toevoegen
 • Waterdoorlatend en is vorst- en weersbestendig
 • Verwerkbaar op natte bestrating
 • Sterk en duurzaam
 • Optimale hechting aan omliggende bestrating
Bij Ekogarden bestel je Aqua XP premium verpakt in emmers van 12,5 kg in de kleuren basalt, donkergrijs, lichtgrijs en naturel.